Сучасні підходи до підвищення біологічної цінності булочних виробів - Бортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2016)
Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.
Keywords: молочна сироватка; milk whey; пшеничні висівки; wheat bran; кафедра готельно-ресторанної справи