Бортнічук, Олег ВікторовичДоценко, Віктор Федорович2017-05-152017-05-152016Бортнічук, О. В. Сучасні підходи до підвищення біологічної цінності булочних виробів / О. В. Бортнічук, В. Ф. Доценко // Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інновації та тренди : матеріали міжнародної наукової конференції, 7 квітня 2016 р. – К., 2016. – C. 225-227.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25261Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.uk-UKмолочна сироваткаmilk wheyпшеничні висівкиwheat branкафедра готельно-ресторанної справиСучасні підходи до підвищення біологічної цінності булочних виробівThesis