Стічні води молокозаводу та біотехнологічні способи їх очищення - Семенова, Олена Іванівна; Сулейко, Тетяна Леонідівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Федірко, Я. М. (My University, 2013)
Наведена характеристика стічних вод молокопереробних підприємств. Доведена ефективність застосування біотехнологічного способу очищення. Досліджено процес очищення стічних вод маслозаводу способом метанового бродіння. Наведено основні показники якості очищеної стічної води. Reduced wastewater characterization dairy companies. Proved to be efficient biotechnological purification process. The process wastewater creamery methane fermentation method. The main indicators of the quality of treated wastewater.
Keywords: біогаз; періодичний режим бродіння; стічні води; метанова ферментація; biogas; fermentation batch mode; sewage; methane fermentation; кафедра екології та екоменеджменту