Дослідження ринку як ключовий інструмент для створення успішних мобільних застосунків - Вдовенко, Дмитрій Олександрович; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2025)
Маркетингові дослідження відіграють життєво важливу роль у розробці успішних мобільних додатків. Вони допомагають розробникам зрозуміти потреби користувачів, аналізувати конкурентів та стежити за сучасними технологічними тенденціями. Використовуючи аналітичні інструменти, опитування, бета-тестування та відгуки реальних користувачів, команди можуть визначити ключові функції, розставити пріоритети в розробці та вибрати найбільш підходящі технології. Ефективні маркетингові дослідження значно збільшують шанси на запуск конкурентоспроможного, орієнтованого на користувача та прибуткового мобільного додатка в умовах високодинамічного ринкового середовища.
Keywords: мобільний додаток; життєздатний продукт; маркетингове дослідження; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; mobile application; viable product