Сучасний стан розвитку російсько-французьких економічних відносин на початку XXI століття - Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2011)
Проаналізовано сучасний стан російсько-французьких економічних відносин на початку XI cт. З'ясовано динаміку, основні тенденції та перспективи співробітництва двох країн. The modern conditions of the Russian-France communications on the beginning of XXIcentury. The dynamic, main factors of economics grows and perspectives collaborations towcountries are grounded in the article.
Keywords: спільні підприємства; інвестиції; спільний капітал; міжнародні корпорації; міжнародні економічні організації; договори; joint ventures; investments; share capital; multinational corporations; international economic organizations; treaties; кафедра гуманітарних дисциплін