Дослідження форм зв’язку води у кулінарних напівфабрикатах для перших страв - Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Диба, Яна Сергіївна (My University, 2017)
У статті наведено дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших страв, залежно від вмісту рецептурних складових. The article deals with the study of the forms of water connection in the culinary semifinished products for the first dishes, depending on the content of the formulation components.
Keywords: напівфабрикат; semi-finished product; форми зв'язку води; forms of water connection; перші страви; first courses; кафедра готельно-ресторанної справи