Баран, Дмитро Ігорович2021-05-132021-05-132020Баран, Д. І. Організація забою та первинної переробки худоби у м. Дунаївці, потужністю 16,6 т за зміну, з впровадженням переробки нехарчової сировини : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дмитро Ігорович Баран ; наук. керівник Олег Олександрович Галенко. – Київ, 2020. – 100 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33931сировиназабійвелика рогата худобасвиніобладнанням'ясояловичинасвининавиробництвонехарчова сировинасубпродуктикафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОрганізація забою та первинної переробки худоби у м. Дунаївці, потужністю 16,6 т за зміну, з впровадженням переробки нехарчової сировини