Кисіль, Анна Тимофіївна2024-03-122024-03-122023Кисіль, А. Т. Удосконалення системи управління безпечності виробництва макаронних виробів з гречаним борошном для ТОВ «Київська макаронна фабрика» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Кисіль Анна Тимофіївна ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2023. – 97 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42175ukкафедра експертизи харчових продуктівмакаронні вироби з гречаним борошноммакаронисистема управління безпечністюоператор ринкунормативні документиТОВ «Київська макаронна фабрика»Удосконалення системи управління безпечності виробництва макаронних виробів з гречаним борошном для ТОВ «Київська макаронна фабрика»Other