Формування ринку побутових виробів зі скла в Україні та його вплив на економіку країни - Грищенко, Тетяна Володимирівна; Григоренко, Інна Василівна (My University, 2016)
Ринок товарів зі скла не є статичним об’єктом дослідження, він знаходиться в постійній динаміці параметрів, які корегуються саме потребами людини. Market goods of glass is not a static object of study, it is in constant dynamics parameters is adjusted human needs.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; товари зі скла; скляний посуд; економіка країни; glass products; glassware; economy