Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Жук, Вікторія Олександрівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна (My University, 2017)
Казеїнат натрію покращує економічні показники виробництва за рахунок зниження собівартості продукції, зниження втрат при термічній обробці, раціоналізації використання м'ясної сировини низької сортності (м'яса з вадами PSE і DFD, з високим вмістом жиру або сполучної тканини. Казеинат натрия улучшает экономические показатели производства за счет снижения себестоимости продукции, снижение потерь при термической обработке, рационализации использования мясного сырья низкой сортности (мяса с проблемами PSE и DFD, с высоким содержанием жира или соединительной ткани). Sodium caseinate improves the economic performance of by reducing production costs, reduce losses during heat treatment, rationalizing the use of low-grade raw meat (meat impaired PSE and DFD, high fat or connective tissue).
Keywords: казеїнат натрію; казеинат натрия; sodium caseinate; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів