Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаЖук, Вікторія ОлександрівнаКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2017-05-152017-05-152017Кишенько, І. І. Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас / І. І. Кишенько, В. О. Жук, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес. - 2017. - № 2. - С. 28-30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25246Казеїнат натрію покращує економічні показники виробництва за рахунок зниження собівартості продукції, зниження втрат при термічній обробці, раціоналізації використання м'ясної сировини низької сортності (м'яса з вадами PSE і DFD, з високим вмістом жиру або сполучної тканини. Казеинат натрия улучшает экономические показатели производства за счет снижения себестоимости продукции, снижение потерь при термической обработке, рационализации использования мясного сырья низкой сортности (мяса с проблемами PSE и DFD, с высоким содержанием жира или соединительной ткани). Sodium caseinate improves the economic performance of by reducing production costs, reduce losses during heat treatment, rationalizing the use of low-grade raw meat (meat impaired PSE and DFD, high fat or connective tissue).uk-UKказеїнат натріюказеинат натрияsodium caseinateкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівНові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбасArticle