Пастух, Ганна СтепанівнаГрабовська, Олена ВячеславівнаМірошник, Володимир Олександрович2014-05-302014-05-302013Пастух, Г. С. Одержання пектину з картоплі та дослідження його структури / Г. С. Пастух, О. В. Грабовська, В. О. Мірошник // Збірник наукових праць Вінницького аграрного університету. Серія Технічні науки. – Вінниця: ВНАУ, 2013. – № 12 – С. 128-135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14691Наведено результати досліджень ефективності гідролізу картопляної сировини при використанні різних реагентів: мінеральних кислот та ферментних препаратів. Досліджено особливості структури та властивості одержаного пектину за допомогою методу ІЧ-спектроскопії. The results of research on the efficiency of hydrolysis of raw potato using different reagents: mineral acids and enzyme preparations. The features of the structure and properties of pectin obtained by the method of IR spectroscopy.otherгідролізкартопляна мезгакартопляний пектинhydrolysispotato pulppectin from potatoesкафедра технології цукру і підготовки водиОдержання пектину з картоплі та дослідження його структуриArticle