Соціальна інфраструктура столичного району як чинник туристичного потенціалу території - Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2013)
Той чи інший ранг поселення у соціально-економічному житті суспільства визначається не лише промислово-виробничою складовою в складній і багатогранній системі населеного пункту, а й соціальною, котра виражається через надання відповідного набору соціальних послуг населенню. One or another rank settlements in the socio-economic life determined not only of industrial component in a complex and multifaceted system of settlement, but also social, which is expressed through providing an appropriate mix of public services.
Keywords: столичний; туризм; кафедра туристичного та готельного бізнесу; capital; tourism