Людський капітал: класифікація ділових та особистих якостей менеджерів - Буковинська, Марія Петрівна (НУХТ, 2012)
У статті розглядаються основні підходи до визначення людського капіталу і формування конкурентоспроможності персоналу, направлення інвестицій у розвиток людини та її ділових якостей. In the article the basic going is examined near determination of human capital forming of competitiveness of personnel, direction of investments, in development of man and it professional qualities.
Keywords: людський капітал; human capital; ділові якості; особисті якості; інвестиції; працівник; стратегічний ресурс; professional qualities; personal qualities; investments; worker; strategic resource