Кошова, Валентина МиколаївнаРоманова, Зоряна Миколаївна2013-04-102013-04-102011Кошова, В. М. Дослідження і підбір натуральних інгрідієнтів для приготування безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, З. М. Романова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3 (16). - С. 63-65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7398Досліджені натуральні ароматизатори, екстракт білого чаю, соки та їх дози для виробництва напоїв. Розроблені рецептури двох нових напоїв на основі вище вказаної сировини. Natural flavours, extract of white tea, juices and their doses, are neat for the production of drinks. Compounding of two new drinks is developed on the basis of the higher indicated raw material.otherекстрактароматизаторсокидегустаційна оцінкасікextract white teaflavourtasting estimationjuiceкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження і підбір натуральних інгрідієнтів для приготування безалкогольних напоївArticle