Мале підприємництво в Україні: проблеми та перспективи - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2003)
У статті аналізуються сучасний стан розвитку малого підприємництва в Україні, його проблеми та перспективи. Особливу роль відведено проведенню послідовності державної політики щодо розвитку малого бізнесу. Визначено причина гальмування розвитку малого підприємництва та окреслено основні напрями державної політики щодо його підтримки. In work development of business in Ukraine is analysed, advantages of small business, a modern condition and the most actual problems are determined. It is specified, that development of small business is by all means connected to the state support of small enterprises. The significant attention is allocated to the reasons of braking of development of small business in Ukraine and to the basic directions of its further development.
Keywords: мале підприємництво; державна політика; законодавча база; фінансове забезпечення; small business; public policy; legislation; funding; кафедра маркетингу