Методика оцінки інвестиційної привабливості підприємства - Правдива, Аліна Валеріївна; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2015)
Розглядається методика оцінки інвестиційної привабливості підприємства з урахуванням існуючих факторів впливу. The method of evaluation of investment attractiveness, taking into account existing impacts is considered.
Keywords: інвестиційна привабливість; методика оцінки; інвестиції; investment attractiveness; methods of evaluation; investment; кафедра економіки праці та менеджменту