Купажовані тваринно-рослинні жири - Пешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна (My University, 2008)
Купажований жир Склад купажованого жиру, що містить тваринний топлений жир, який відрізняється тим, що додатково додається соєва та гірчична олії при наступному співвідношенню інгредієнтів, мас. %: Тваринний топлений жир 45 - 55 Соєва олія 15 – 25 Гірчична олія решта Mixed fat Composition of mixed fat containing rendered animal fat, wherein further added soybean and mustard oil at the following relationship ingredients by weight. %: Animal melted fat - 45 – 55, Soybean oil - 15 – 25, Mustard oil - remaining.
Keywords: антиокиснення; unoxidation; купажований жир; жирнокислотний склад; mixed fat; fatty acid composition; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів