Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаРомановська, Тетяна ІванівнаАнтонюк, Мар'яна Миколаївна2019-04-262019-04-262019Бажай-Жежерун, С. І. Використання біологічно активованого зерна для виробництва оздоровчих продуктів / С. А. Бажай-Жежерун., Т. І. Романовська, М. М. Антонюк // Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19 - 20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С.77-79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29196Обґрунтовано та розроблено технологію виготовлення оздоровчих продуктів для закладів громадського харчування на основі цільного зерна пшениці «Цілюще зернятко» з настоєм часнику чи настоєм цибулі. Дані продукти включають пророщене зерно пшениці та відповідну заливку. Ці зернові продукти можна вживати самостійно, у вигляді гарнірів або додавати до салатів. The technology of production of health-improving products for catering establishments on the basis of whole grain of wheat "Tsiliuzhnyi Zernyatko" with garlic infusion or onion infusion is substantiated and developed. These products include sprouted wheat grain and appropriate fill. These cereal products can be used independently, in the form of side dishes or added to salads.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівВикористання біологічно активованого зерна для виробництва оздоровчих продуктівThesis