Нейронні та нейронечіткі регулятори у нелінійних динамічних системах автоматичного регулювання - Безуглов, Андрій Олександрович (My University, 2014)
На сучасному етапі розвитку цифрових технологій, постало доцільним питання використання інтелектуальних технологій управління. Центральними системами, що підтримують розвиток цих технологій можуть бути нейронні та нейронечіткі мережі. At the present stage of development of digital technology, there was a reasonable question intelligent control technologies. Central systems that support the development of these technologies may be neural and neural network.
Keywords: цифрові технології; нейронечітка логіка; нейронні регулятори; digital technologies; neural logic; neural controllers