Бутенко, Ліана ОлександрівнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-222023-03-222021Бутенко, Л. О. Впровадження елементів ТАССР на підприємствах цукрової промисловості / Л. О. Бутенко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : Збірник тез V Міжнародної науково- практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р., м. К. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 23-24https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39330Саботаж або «біотероризм» є досить серйозним питанням у сфері безпеки харчової продукції. З метою запобігання даної загрози в Європейських країнах було розроблено систему ТАССР (Threat Assessment Critical Control Point), що дає можливість попередити небезпеку. Sabotage or "bioterrorism" is a very serious issue in the field of food safety. In order to prevent this threat, European countries have developed the HACCP (Threat Assessment Critical Control Point) system, which makes it possible to prevent the danger.загрозиоцінка ризиківбіотероризмвиробництво цукруthreatsrisk assessmentbioterrorismsugar productionкафедра експертизи харчових продуктівВпровадження елементів ТАССР на підприємствах цукрової промисловостіThesis