Дробот, Віра ІванівнаТесля, Ольга Дмитрівна2013-05-272013-05-272007Дробот, В. І. Шляхи інтенсифікації дозрівання тіста / В. І. Дробот, О. Д. Тесля // Наукові праці ОДАХТ. – 2007. – Вип. 30, Т. 2. – С. 170-172.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7934У статті викладені результати досліджень витрат питомої енергії на замішування тіста у двошвидкісних машинах. Зроблена порівняльна оцінка якості дріжджів ЗАТ "Ензим". Охарактеризовано вплив ферментних препаратів фірми "Новозайм" на перебіг процесів тістоприготування.uk-UKтістоінтенсивний замісдвошвидкісні тістомісильні машиниякість дріжджівферментні препаратитестоинтенсивный замесдвухскоростные тестомесильные машиныкачество дрожжейферментные препаратыdoughintensive kneadingtwo-speed dough kneadersquality of the yeastenzymatic preparationsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівШляхи інтенсифікації дозрівання тістаArticle