Товорознавча оцінка постільної білизни - Півторак, Ірина Ігорівна; Артюх, Тетяна Миколаївна (My University, 2016)
Виробництво постільної білизни успішно розвивається в Україні, це є перспективним напрямком покращення національної економіки. Даний товар користується попитом як в Україні, так і за її межами, тому дуже важливо розвивати національне виробництво й конкурентоспроможну продукцію направляти на світовий ринок. Production bedding successfully developed in Ukraine, this is a promising area of improving the national economy. This product is in demand both in Ukraine and abroad, so it is important to develop domestic production and direct competitive products to the world market.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; постільна білизна; тканини; товорознавча оцінка; linens; cloth; commodity grade