Роль інформаційних ресурсів у розвитку підприємства - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2010)
Розглянуто джерела виникнення інформаційних ресурсів підприємства. Визначено вплив інформаційних ресурсів на ефективність діяльності підприємства. Sources of information resources company are considered. The influence of information resources on the efficiency of the enterprise is defined.
Keywords: інформація; information; джерела інформаційних ресурсів; ефективність; sources of information resources; efficiency; кафедра економіки праці та менеджменту