Перспективи розвитку конгрес-готелів в Україні - Бровко, А. Г.; Павлюченко, Олена Станіславівна (My University, 2013)
Конгрес - готель - це різновид бізнес - готелю високого рівня комфорту, що для надання послуг має розвинутий набір приміщень: зали для проведення конгресів, приміщення для нарад, конференцій, різні заклади ресторанного господарства, відділення зв'язку, банків та інше. Congress - accommodation - a kind of business - at a high level of comfort that provide services has developed a set of premises, rooms for conferences, rooms for meetings, conferences and various facilities restaurant facilities, post office, banks and more.
Keywords: конгрес-готель; діловий туризм; туристична галузь; Congress Hotel; business tourism; tourism industry; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції