Ковбаса, Володимир МиколайовичКобилінська, Олена ВалеріївнаТерлецька, Віта АльбертівнаЛуцик, Юрій ПавловичСергеєв, Анатолій ДмитровичРомашко, Олена Василівна2013-05-272013-05-272001Пат. 34742 А Україна, МПК A23L 2/00. Спосіб виробництва мусу / Ковбаса В. М., Кобилінська О. В., Терлецька В. А., Луцик Ю. П., Сергєєв А. Д., Ромашко О. В. ; заявник і власник патенту Український державний університет харчових технологій. – № 99073727 ; заявл. 01.07.1999 ; опубл. 15.03.2001, Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7963Винахід належить до харчової промисловості. Спосіб включає підготовку сировини, дозування компонентів, їх змішування, брикетування. На стадії підготовки сировини здійснюється попереднє оброблення манної крупи інфрачервоним випромінюванням при температурі 155-165 ºС та екструзійне оброблення при температурі 135-145 ºС. The invention is relates to food industry. A process for mousse production involves preparation of raw material, dozing of components, mixing thereof, performing. At the stage of raw material preparation preliminarily treatment of semolina with infrared radiation at temperature of 155-165 ºC and extrusion treatment at temperature of 135-145 ºC is carried out.uk-UKмусекструзіяінфрачервоне випромінюванняпродукти швидкого приготуванняmousseextrusioninfrared radiationproducts of fast preparationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва мусу (Деклараційний патент на винахід № 34742)Other