Моделювання керування технологічними комплексами молочних виробництв на базі сценарного підходу - Смірнов, Вадим Семенович; Мазуренко, Олександр Григорович; Богаєнко, Костянтин Іванович; Шуліка, Володимир Панасович (My University, 2001)
Запропоновано спосіб моделювання прийняття рішень при керуванні тех-нологічними комплексами молочних виробництв. Розроблено математичні моделі визначення режимів роботи технологічного обладнання, які забезпе-чують його максимальну продуктивність при мінімальних питомих витра-тах енергоресурсів. The method of design of making decision is offered at a management the technological complexes of sucklings productions. The mathematic models of determination of the modes are developed robots of technological equipment, which provide his burst performance at the minimum specific expenses of energoresursov.
Keywords: моделювання; сценарний підхід; продукція; modeling; scenario approach; products; кафедра електропостачання і енергоменеджменту