Кузьмін, Олег ВолодимировичКійко, Вікторія ВікторівнаАкімова, Людмила МиколаївнаБондарчук, Сергій Миколайович2018-07-122018-07-122018Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 276 с. (ISBN 978-966-289-169-0).https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27993У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. The training manual outlines the scientific and theoretical bases for the quantitative assessment of the technical level and quality of equipment that is used in restaurants.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра експертизи харчових продуктівзаклади ресторанного господарстваобладнаннятехнічний рівеньякістькваліметріяequipmentrestaurantstechnical levelqualityqualimetryОбладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівняBook