Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня - Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Бондарчук, Сергій Миколайович (My University, 2018)
У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. The training manual outlines the scientific and theoretical bases for the quantitative assessment of the technical level and quality of equipment that is used in restaurants.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра експертизи харчових продуктів; заклади ресторанного господарства; обладнання; технічний рівень; якість; кваліметрія; equipment; restaurants; technical level; quality; qualimetry