Басс, Оксана ОлександрівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаПоліщук, Галина Євгеніївна2022-12-052022-12-052022Басс, О. О. Можливості зниження калорійності молозива за рахунок використання замінників цукру / О. О. Басс, У. Г. Кузьмик, Г. Є. Поліщук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 224–225https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38732Заміна цукру на композицію крохмальних маток не впливає на зміну калорійності продукту, адже вміст вуглеводів в їх складі складає практично 100% від загальної маси сухих речовин, не залежно від ступеня гідролізу. Однак, композиції позитивно впливають на органолептичні та фізико-хімічні властивості морозива нових видів.морозивозамінники цукрукрохмальна патокакафедра технології молока і молочних продуктівМожливості зниження калорійності молозива за рахунок використання замінників цукруThesis