Впровадження систем управління якістю – шлях до сталого розвитку - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2012)
У статті розглянуті проблеми, які виникають під час впровадження систем управління якістю, наведені напрями їх вирішення. The problems that arise during the implementation of quality management systems, are given directions for their solutions.
Keywords: сталий розвиток; система управління якістю; міжнародні стандарти ISO 9000; sustainable development; quality management system; international standards ISO 9000; кафедра економіки праці та менеджменту