Гойко, Ірина Юріївна2021-06-042021-06-042021Гойко, І. Моніторінг виробничих процесів виробництва десертів у ресторанних закладах / І. Гойко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернет конференції, 30 квітня 2021 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. – С. 56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34273Проведено моніторинг виробничих процесів виробництва сиркових десертів на основі кисломолочного сиру з використанням збагачувачів із ягідної сировини. Monitoring of production processes of production of cottage cheese desserts on the basis of sour-milk cheese with use of enrichments from berry raw materials is carried outotherмоніторингвиробничі процесисиркові десертиягідна сировинаmonitoringproduction processescheese dessertsberry raw materialsкафедра технології оздоровчих продуктівМоніторінг виробничих процесів виробництва десертів у ресторанних закладахThesis