Небеська, Вaлерія AнaтοліївнaГоловенько, Анжеліка ВолодимирівнаОлійник, Світлана Іванівна2024-10-162024-10-162024Небеська, В. Інтенсифікування приготування купажу лікеро-горілчаного напою / В. Небеська, А. Головенко, С. Олійник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 207.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45018Проведено аналіз способів приготування лікеро-горілчаних напоїв. Визначено переваги та недоліки періодичного та неперервного способів купажуванняAn analysis of the methods of preparation of liquor-vodka drinks was carried out. The advantages and disadvantages of periodic and continuous mixing methods are determinedukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствалікеро-горілчане виробництвоliquor and vodka productionкупажуванняblendingінгредієнтиingredientІнтенсифікування приготування купажу лікеро-горілчаного напоюThesishttps://orcid.org/0000-0003-4127-8247