Загрози і небезпеки розвитку інтернет- банкінгу в Україні - Говорушко, Тамара Андріївна; Ситник, Інна Петрівна; Немченко, Тетяна Анатоліївна (My University, 2013)
У статті розглянуто послуги, що надаються сучасними банками через мережу інтернет. Проведено аналіз загроз і небезпек розвитку інтернет-банкінгу, досліджено типи інтернет-шахрайств в Україні та розроблено пропозиції, реалізація яких дозволить підвищити рівень безпеки банківських операцій.
Keywords: інтернет-банкінг; скіммінг; інтернет-шахрайство; інтернет-платежі; захист інформації; чіпові картки; банківська афера; фішинг; вішинг; кардінг; online banking; skimming; online fraud; online payments; information security; chip cards; bank scam; phishing; vishynh; carding; кафедра фінансів