Комплексний підхід до оцінки якості послуг готельних підприємств - Басюк, Дарія Іванівна; Мельник, Дар'я Олегівна; Маршаленко, Маріанна Петрівна (My University, 2019)
У статті досліджено комплесні підходи до оцінки якості обслуговування готельних підприємств на сучасному українському ринку, виявлено неузгодженість стандартів оцінювання якості послуг гостинності та рівня сервісу, описано зовнішні та внутрішні підходи, що використовуються для оцінки якості. На основі проведених досліджень шляхом анкетування виявлено основні проблеми якості обслуговування окремих готельних підприємств Києва, невідповідність якості готелів згідно з їхньою зазначеною зірковістю, а також запропоновано комплексний підхід до оцінювання якості готелів.
Keywords: готельні підприємства; гостинність; якість послуг; сервіс; кафедра туристичного та готельного бізнесу; кафедра готельно-ресторанної справи