Характеристика основних підходів до удосконалення борошняних кондитерських виробів з листкового тіста - Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна (My University, 2019)
В даній роботі охарактеризовано основні підходи до зниження калорійності борошняних кондитерських виробів з листкового тіста, а також розроблені шляхи, щодо покращення технологічних характеристик виробів. Було визначено фізико- хімічні та функціонально-технологічні показники обраних жирів, хімічний склад харчових жирів, розроблена порівняльна характеристика пальмового та кокосового масла, а також встановлено вплив даних жирів на якість борошняних кондитерських виробів.
Keywords: борошняні кондитерські вироби; кокосове масло; листкове тісто; ненасичені жирні кислоти; кафедра готельно-ресторанної справи; пальмове масло