Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаСпільчук (Молокова), Анастасія Юріївна2020-12-212020-12-212019Арпуль, О. В. Характеристика основних підходів до удосконалення борошняних кондитерських виробів з листкового тіста / О. В. Арпуль, А. Ю. Спільчук // Modern engineering and innovative technologies. – 2019. – Issue 8, Part 2. – Р. 72–77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32402В даній роботі охарактеризовано основні підходи до зниження калорійності борошняних кондитерських виробів з листкового тіста, а також розроблені шляхи, щодо покращення технологічних характеристик виробів. Було визначено фізико- хімічні та функціонально-технологічні показники обраних жирів, хімічний склад харчових жирів, розроблена порівняльна характеристика пальмового та кокосового масла, а також встановлено вплив даних жирів на якість борошняних кондитерських виробів.otherборошняні кондитерські виробикокосове маслолисткове тістоненасичені жирні кислотикафедра готельно-ресторанної справипальмове маслоХарактеристика основних підходів до удосконалення борошняних кондитерських виробів з листкового тістаArticle