Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаСірик, Аліна Олегівна2014-12-022014-12-022014Євтушенко, О. В. Узагальнення рекомендацій щодо вдосконалення системи управління охороною праці для підприємств харчової промисловості / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 678.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18934Організація управління охороною праці на підприємстві повинна включати створення або приведення всієї системи управління в стан необхідної впорядкованості і єдності взаємодії її елементів. Organization of safety management in the enterprise should include creating or bringing the whole management system as required state of order unity and interaction of its elements.otherохорона праціпідприємствахарчова промисловістьlaborbusinessesfood industryкафедра екології та екоменеджментуУзагальнення рекомендацій щодо вдосконалення системи управління охороною праці для підприємств харчової промисловостіOther