Узагальнення рекомендацій щодо вдосконалення системи управління охороною праці для підприємств харчової промисловості - Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2014)
Організація управління охороною праці на підприємстві повинна включати створення або приведення всієї системи управління в стан необхідної впорядкованості і єдності взаємодії її елементів. Organization of safety management in the enterprise should include creating or bringing the whole management system as required state of order unity and interaction of its elements.
Keywords: охорона праці; підприємства; харчова промисловість; labor; businesses; food industry; кафедра екології та екоменеджменту