Концентрування розчину хлориду амонію на мембранах МФФК і ПВХ - Змієвський, Юрій Григорович; Кукоба, Сергій Валерійович; Рябцев, Геннадій Леонідович (My University, 2012)
Наведені експериментальні результати для процесу контактної мембранної дистиляції. The experimental results for process contact membrane distillation.
Keywords: мембранна дистиляція; membrane distillation; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування