Матиящук, Олена Володимирівна2024-11-052024-11-052021Матиящук, О. Основні забруднювачі продовольчої сировини та якість харчових продуктів / О. Матиящук // Наука онлайн. – 2021. – № 6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45345Питання безпеки життєдіяльності мають формувати у майбутніх спеціалістів вміння застосовувати знання, як до подальшого вивчення в інших дисциплінах проблем захисту людини від небезпек, так і на забезпечення індивідуального і колективного захисту в побуті й на виробництві. В роботі розглядаються основні забруднювачі продуктів харчування і продовольчої сировини; основні шляхи їх надходження; їх дія на організм людини.Life safety issues should form the ability to apply knowledge in future specialists, both for further study in other disciplines of the problems of protecting people from dangers, and for ensuring individual and collective protection in everyday life and at work. The work considers the main pollutants of food products and food raw materials; the main ways of their receipt; their effect on the human bodyukбезпекаекологіяпродукти харчуваннясировина харчуванняsafetyecologyfood productsfood raw materialsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОсновні забруднювачі продовольчої сировини та якість харчових продуктівArticlehttps://orcid.org/0009-0002-3477-3186