Використання фруктових порошків в технології сметанних кремів - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Матвійчук, Ю. В.; Костирко, Д. М. (My University, 2015)
На сьогодні в Україні стрімко набуває популярності виробництво різних продуктів функціонального та оздоровчого призначення. У закладах ресторанного господарства намагаються вводити такі продукти у раціон, адже при їх регулярному споживанні можна уникнути багатьох хвороб, зміцнити імунітет та покращити стан організму в цілому. Особливої уваги слід приділити збагаченню десертів. Today Ukraine is rapidly gaining popularity manufacture of various functional foods and health improvement. In the restaurant business establishments are trying to introduce such products in the diet, because when their regular consumption can prevent many diseases, strengthen the immune system and improve the body as a whole. Special attention should be paid to the enrichment of desserts.
Keywords: фруктові порошки; сметанні креми; технології; fruit powders; sour cream; technology; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції