Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаМатвійчук, Ю. В.Костирко, Д. М.2015-04-022015-04-022015Нєміріч, О. В. Використання фруктових порошків в технології сметанних кремів / О. В. Нєміріч, Ю. В. Матвійчук, Д. М. Костирко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 119-120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20018На сьогодні в Україні стрімко набуває популярності виробництво різних продуктів функціонального та оздоровчого призначення. У закладах ресторанного господарства намагаються вводити такі продукти у раціон, адже при їх регулярному споживанні можна уникнути багатьох хвороб, зміцнити імунітет та покращити стан організму в цілому. Особливої уваги слід приділити збагаченню десертів. Today Ukraine is rapidly gaining popularity manufacture of various functional foods and health improvement. In the restaurant business establishments are trying to introduce such products in the diet, because when their regular consumption can prevent many diseases, strengthen the immune system and improve the body as a whole. Special attention should be paid to the enrichment of desserts.otherфруктові порошкисметанні кремитехнологіїfruit powderssour creamtechnologyкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання фруктових порошків в технології сметанних кремівOther