Інноваційні технологічні рішення в сучасному готельному бізнесі - Кошелєва, Тетяна Василівна; Розметова, Олена Григорівна (My University, 2015)
Одним із ключових інструментів оновлення та диверсифікації бізнесу є впровадження інноваційних технологій. Не є виключенням і готельне господарство, яке зазнало істотних ударів по власній економіці. На думку ряду фахівців, інновації в готельному бізнесі є економічно доцільними та ефективними, особливо враховуючи стрімкий розвиток міжнародного, внутрішнього і ділового туризм у світі. One of the key tools updates and business diversification is the introduction of innovative technologies. Is no exception Hospitality, which suffered significant damage to the domestic economy. According to some experts, innovation in the hospitality industry is economically feasible and effective, especially given the rapid development of international, domestic and business tourism in the world.
Keywords: готельний бізнес; конкуренція; технологічні інновації; hospitality; competition; technological innovation; кафедра туристичного та готельного бізнесу