Створення рецептури десерту оздоровчого призначення на основі кисломолочного сиру - Прут, Зоя Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2017)
В результаті проведеного комплексу досліджень ми розробили рецептуру нового виду сиркового десерту з підвищеним вмістом β-каротину, поліненасичених жирних кислот, мінеральних речовин, з покращеною біологічною цінністю білка, який розширює асортимент комбінованих молочних продуктів оздоровчого призначення. As a result of our research, we have developed a recipe for a new type of cheese dessert with high content of β-carotene, polyunsaturated fatty acids, mineral substances, with an improved biological value of protein that extends the range of combined dairy products for health-improving purposes.
Keywords: кисломолочний сир; десерт; оздоровчий продукт; біологічна цінність; sour milk cheese; dessert; healthy product; biological value; кафедра технології оздоровчих продуктів