Прут, Зоя ЮріївнаСтеценко, Наталія Олександрівна2018-04-192018-04-192017Прут, З. Створення рецептури десерту оздоровчого призначення на основі кисломолочного сиру / З. Прут, Н. Стеценко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. - Ч. 1. – С. 26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27043В результаті проведеного комплексу досліджень ми розробили рецептуру нового виду сиркового десерту з підвищеним вмістом β-каротину, поліненасичених жирних кислот, мінеральних речовин, з покращеною біологічною цінністю білка, який розширює асортимент комбінованих молочних продуктів оздоровчого призначення. As a result of our research, we have developed a recipe for a new type of cheese dessert with high content of β-carotene, polyunsaturated fatty acids, mineral substances, with an improved biological value of protein that extends the range of combined dairy products for health-improving purposes.uk-UKкисломолочний сирдесертоздоровчий продуктбіологічна цінністьsour milk cheesedesserthealthy productbiological valueкафедра технології оздоровчих продуктівСтворення рецептури десерту оздоровчого призначення на основі кисломолочного сируThesis