Modernization of the khs kisters innopack sp packaging machine with the improvement of the film feeding unit - Syzoniuk, Vladislav; Olishevskyi, Valentyn; Babko, Evhen (My University, 2023)
Твердотільні та числові моделі пристрою подачі плівки розроблені за допомогою САПР Solidworks. Розраховано та виготовлено додатковий пристрій для встановлення рулону плівки на верстат. Замінено пластинчасті шайби на пружинах відповідної жорсткості, які знаходяться в затискних гвинтах.
Keywords: machine; машина; packing; пакування; modernization; модернізація; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування