Сутність BTL-комунікацій та основні етапи їх організації - Скригун, Наталія Петрівна; Копиленко, Анастасія Анатоліївна (My University, 2021)
Розглянуто BTL-комунікації як інструмент рекламування товарів та послуг. Встановлено, що BTL-реклама є ефективним інструментом маркетингових комунікацій, який дозволяє встановлювати зв’язок із клієнтами особисто у місцях продажу. Надано практичні рекомендації щодо впровадження BTL-комунікації у рекламну діяльність підприємства. Considered BTL-communications as a tool for advertising goods and services. BTL advertising has been found to be an effective marketing communications tool that allows you to connect with customers personally at the point of sale. Practical recommendations on the implementation of BTL communication in the advertising activity of the enterprise are given.
Keywords: кафедра маркетингу; маркетинг; реклама; BTL-комунікації; комунікаційна політика; marketing; advertising; BTL communications; communication policy