Коваль, Ольга АндріївнаГуць, Віктор Степанович2012-11-022012-11-022012Гуць, В. С. Інтенсифікація соління м’яса // В. С. Гуць, О. А. Коваль // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей», 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3431Запропоновано інтенсифікувати механічне оброблення шматків м’яса шляхом деформування його у вакуумі. Деформування відбувається у вібраційній установці циклічно, що прискорює процес засолювання м’яса порівняно з барабанними масажерами.Proposed intensify machining pieces of meat by deforming it in a vacuum. Deformation occurs in vibrating cyclically, which accelerates the process of salting meat compared with drum massagers.otherбарабанні масажерисоління м’ясаdrum massagersalting meatкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїІнтенсифікація соління м’яса