Заробітна плата в Україні - Щербатюк, Інна Сергіївна (My University, 2014)
Заробітна плата являє собою один з основних факторів і показників рівня соціально-економічного життя кожної країни, колективу,людини.
Keywords: заробітна плата; ринкова економіка; праця; заработная плата; рыночная экономика; труд; salary; market economy; labor