Стан та проблеми розвитку ринку яловичини України - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2002)
Висвітлено сучасний стан виробництва яловичини в Україні та визначено основні причини зменшення обсягу виробництва.
Keywords: яловичина; animal husbandry; тваринництво; beef; кафедра економіки праці та менеджменту