Управління фінансовими результатами підприємства - учасника ЗЕД - Маринчук, Світлана; Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна (My University, 2014)
В умовах ринкової економіки одержання прибутку є безпосередньою метою виробництва. Прибуток створює визначені гарантії для подальшого існування підприємства, оскільки тільки його накопичення у виді різних резервних фондів допомагає переборювати наслідки ризику, зв'язаного з реалізацією товарів на ринку. Для підприємства прибуток є показником, що створює стимул для інвестування в ті сфери, де можна домогтися найбільшого приросту вартості. In a market economy, profit is the direct purpose of production. Income by creating guarantee for continued existence of the enterprise, as only its accumulation in the form of various reserve funds helps to overcome the consequences of risks associated with the sale of goods in the market. For the enterprise income is a measure that creates an incentive to invest in areas where we can achieve the greatest value growth.
Keywords: фінансові результати; підприємство; зовнішньоекономічна діяльність; the financial results; enterprise; foreign economic activity; кафедра економіки праці та менеджменту