Бурко, Володимир Олександрович2021-05-132021-05-132020Бурко, В. О. Комплексний кафедральний дипломний проект відділень водопідготовки та приготування сортівки лікеро-горілчаного заводу потужністю 2 млн. дал на рік з впровадженням інноваційних технологій : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Володимир Олександрович Бурко ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2020. – 81 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33940водасортівкагорілкадюплекспом’якшенняфільтруванняактивне вугілляосмоскафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваКомплексний кафедральний дипломний проект відділень водопідготовки та приготування сортівки лікеро-горілчаного заводу потужністю 2 млн. дал на рік з впровадженням інноваційних технологій