Інтенсифікація процесу екстракції чаю зеленого - Рубанка, Катерина Володимирівна; Дудченко, Іван Анатолійович (My University, 2016)
кафедра технології консервування В роботі представлено результати дослідженнь впливу мікрохвиль на вихід екстракту чаю зеленого за вмістом сухих речовин і переходу екстрактивних речовин. The paper presents the results of studies of the effect of microwaves on the yield of tea green extract on the content of solids and the transition of extractive substances.
Keywords: чай; екстракція; поле НВЧ; tea; extraction; microwave field; кафедра технології консервування