Рубанка, Катерина ВолодимирівнаДудченко, Іван Анатолійович2018-05-102018-05-102016Рубанка, К. В. Інтенсифікація процесу екстракції чаю зеленого / К. В. Рубанка, І. Дудченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13 квітня — К. : НУХТ, 2016. — Ч. 1. — С. 266.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27316кафедра технології консервування В роботі представлено результати дослідженнь впливу мікрохвиль на вихід екстракту чаю зеленого за вмістом сухих речовин і переходу екстрактивних речовин. The paper presents the results of studies of the effect of microwaves on the yield of tea green extract on the content of solids and the transition of extractive substances.uk-UKчайекстракціяполе НВЧteaextractionmicrowave fieldкафедра технології консервуванняІнтенсифікація процесу екстракції чаю зеленогоOther