Хімічний склад фрикадельок та фаршевих систем з вмістом β-циклодекстрину з йоду - Пасічний, Василь Миколайович; Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна (My University, 2021)
Проведего дослідження функціонально-технологічних показників фаршевих систем для фрикадельок з м'яса курчат-бройлерів з та без додавання комплексу β-циклодекстрину з йодом.

A study of the functional and technological indicators of minced meat systems for broiler chicken meatballs with and without the addition of β-cyclodextrin complex with iodine was conducted.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра харчової хімії; β-циклодекстрин; β-cyclodextrin; iodine; meatballs; фрикадельки; йод