Пасічний, Василь МиколайовичЧебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна2024-08-052024-08-052021Пасічний, В. М. Хімічний склад фрикадельок та фаршевих систем з вмістом β-циклодекстрину з йоду / В. М. Пасічний, Х. В. Чебаненко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 9-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 288-289https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44281Проведего дослідження функціонально-технологічних показників фаршевих систем для фрикадельок з м'яса курчат-бройлерів з та без додавання комплексу β-циклодекстрину з йодом.A study of the functional and technological indicators of minced meat systems for broiler chicken meatballs with and without the addition of β-cyclodextrin complex with iodine was conducted.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра харчової хіміїβ-циклодекстринβ-cyclodextriniodinemeatballsфрикаделькийодХімічний склад фрикадельок та фаршевих систем з вмістом β-циклодекстрину з йодуThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0001-5002-1393