Визначення оптичної щільності інокуляту B. bifidum на середовищі із соєвого екстракту з додаванням селеніту натрію - Трегуб, Н. С.; Капрельянц, Леонід Вікторович (My University, 2015)
У наш час у багатьох багатьох країнах світу, зокрема в Україні спостерігається дефіцит споживання мікроелементу селену. Селен - есенціальний елемент, що в нормі надходить до організму з продуктами харчування . Nowadays, many many countries, including Ukraine observed consumption of micronutrients deficiency of selenium. Selenium-essential elements that normally enters the body with food.
Keywords: інокулят B. bifidum; селеніт натрію; оптична щільність; inoculum B. bifidum; sodium selenite; density