Перспективи використання солодових екстрактів у нових кавових напоях - Іванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2020)
В роботі розглянуто сучасний ринок кавових напої в Україні. Аналіз літературних джерел показав, що розроблення нових кавових напоїв являється дуже перспективним з огляду на ринок кави та функціональних напоїв. Основною перспективною сировиною для розроблення технологій кавових напоїв є солодові екстракти зернових культур. The modern market of coffee drinks in Ukraine is considered in the work. An analysis of the literature has shown that the development of new coffee drinks is very promising given the market for coffee and functional drinks. The main promising raw materials for the development of coffee beverage technologies are malt extracts of cereals.
Keywords: кавові напої; солодові екстракти; технологія; coffee drinks; malt extracts; technology; кафедра технології консервування